Sonorizari Evenimente de Firma in Timisoara, Lugoj, Caransebes si Resita

party corporate petrecere firma sonorizare eveniment tmEvenimentele corporate sunt acele momente in care o companie interactioneaza direct cu partenerii, colaboratorii sau angajatii sai. De aceea este important ca aceste evenimente corporate sa fie realizate impecabil. Dj Eveniment din Lugoj reprezinta garantia faptului ca orice eveniment organizat cu noi va fi un real succes. Serviciile noastre presupun folosirea unor tehnologii de sunet si lumina de inalta performanta si calitate, consultanta de specialitate si solutii inovatoare in organizarea evenimentelor.
Indiferent ca este vorba de petreceri de firma, lansari de firma sau produs, conferinte, forumuri, prezentari de moda, petreceri de firma, trebuie sa apelam la serviciile de sonorizare ,lumini ,proiectii video si scenotehnica. Serviciile de sonorizare includ echipamente precum: boxe ,microfoane,mixere, amplificatoare si operare tehnica :inginer de sunet, dj. Serviciile de light design presupun folosirea urmatoarelor echipamente: moving head, par cu leduri, ledbar, spot de urmarire ,profile,reflectoare frenel sau spot, blindere, light desk dmx ,soft control dmx, etc,iar serviciile sunt deservite de tehnicieni de lumini. Nu trebuie sa uitam si de efectele speciale:masina de baloane,masina de fum greu, masina de ceata, ,proiectii laser.
Suntem bucurosi sa va putem consilia pentru alegerea echipamentelor necesare evenimentului dumneavoastra.
 
Firma noastra asigura sonorizarea de evenimente de firma in zona de vest a tarii, Timisoara, Lugoj, Caransebes, Resita precum si in orase mai mici si va va poate pune la dispozitie pentru evenimentul dumneavoastra echipamente precum:
 
   Boxe Active pana la 1000W X 4 buc.                               Moving head-uri X 2 buc.
   Boxe Pasive pana la 1200W X 2 buc.                              Led Par X 6 buc.
   Amplificatoare de 1200W X 2 buc.                                   Scanner X 4 buc.
   Mixere cu 16 canale X 2 buc.                                           Instalatii de Fun effect de ceata X 2 buc.                 
   Mixer cu 32 de canale X 1 buc.                                        Fum Greu cu Gheata Carbonica                       
   Microfoane Wireless X 4 buc.                                           Instalatii de lasere X 3 buc.
   Microfoane cu fir X 4 buc.                                                 Glob Laser X 1 buc.
   Microfon Headset Wireless X 2 buc.                                 Consola de control DMX 
   Stative Microfoane X 4 buc.                                              Personal tehnic: technician luminia                            
   Stative Boxe X 8 buc.
   Personal tehnic : technician sunet, DJ
 
In functie de necesitatile dumneavoastra tehnice va putem contura un pachet care sa contina aparatura necesara realizarii evenimentului planuit. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
 
                 contacteaza ne
Dj Eveniment va ofera servicii de fotografiere, filmare si sonorizare pentru orice tip de evenimet de la nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, lansari de produse, evenimete mondene pana la petreceri de firma si cockteiluri. Oferim pachete complete de filmari HD, fotografii profesionale si sonorizari pentru orice tip de eveniment. Dj, sonorizari in Timisoara, Lugoj, Buzias, Faget, Caransebes,Resita, Arad. Folosim echipament foto, video si de sonorizare de ultima generatie oferind clientilor nostri cea mai buna calitate la pretul cel mai bun. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati site-ul nostru cu mare atentie sau ne puteti contacta pentru stabilirea unei intalniri. Dj nunta, dj nunti, sonorizare nunta, sonorizare nunti, dj botez, dj botezuri, sonorizare botez.
 
Tags:inchirieri-echipamente,aparatura,servicii sonorizare, dj evenimente-corporate, sonorizari, sonorizare, sunet, deejay, lumini, sonorizare spectacol, sonorizare concert interior, concerte in-door, bal firma, sonorizare spectacole, sonorizare lansare,sonorizare prezentare, petrecere de firma, evenimente sportive, inaugurare, lasare de produs, evenimente in aer liber, sonorizare lugoj,sonorizare timisoara,sonorizare caransebes, sonorizare resita,