< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Sonorizari,concerte, prezentări, lansări si expozitii

prezentari concert sonorizari gala lugoj timisoaraStim ca evenimentul pe care vreti sa-l organizati poate deveni un motiv de ingrijorare când apar listele de planuri si toate detaliile greu de luat în calcul. Daca va copleste gandul de a va ocupa singuri de un eveniment atât de complex, va stam alaturi pentru a va scoate din incurcatura prin serviciile oferite. Sonorizari conferinte, prezentari, targuri, expozitii, lansari de produse, promotii, gale, concerte de interior sau receptii.Indiferent care ar fi evenimentul tau stim ca reusita acestuia depinde in mare masura de calitatea servicilor utilizate. De aceea noi iti oferim, consultanta in alegerea echipamentelor cele mai potrivite: instalarea echipamentelor, asistenta tehnica in timpul desfasurarii evenimentelor, asigurarea echipamentelor de rezerva (back-up) in cazul evenimentelor de maxima importanta.
 
         pezentare carte concert lugoj boiciuc 2013prezentare spectacol lugoj somorizareprezentare spectacol lugoj sonorizare concert
Firma noastra asigura sonorizarea de evenimente de firma in zona de vest a tarii, Timisoara, Lugoj, Caransebes, Resita precum si in orase mai mici si  va poate pune la dispozitie pentru evenimentul Read more: Sonorizari,concerte, prezentări, lansări si expozitii

Sonorizari Evenimente de Firma in Timisoara, Lugoj, Caransebes si Resita

party corporate petrecere firma sonorizare eveniment tmEvenimentele corporate sunt acele momente in care o companie interactioneaza direct cu partenerii, colaboratorii sau angajatii sai. De aceea este important ca aceste evenimente corporate sa fie realizate impecabil. Dj Eveniment din Lugoj reprezinta garantia faptului ca orice eveniment organizat cu noi va fi un real succes. Serviciile noastre presupun folosirea unor tehnologii de sunet si lumina de inalta performanta si calitate, consultanta de specialitate si solutii inovatoare in organizarea evenimentelor.
Indiferent ca este vorba de petreceri de firma, lansari de firma sau produs, conferinte, forumuri, prezentari de moda, petreceri de firma, trebuie sa apelam la serviciile de sonorizare ,lumini ,proiectii video si scenotehnica. Serviciile de sonorizare includ echipamente precum: boxe ,microfoane,mixere, amplificatoare si operare tehnica :inginer de sunet, dj. Serviciile de light design presupun folosirea urmatoarelor echipamente: moving head, par cu leduri, ledbar, spot de urmarire ,profile,reflectoare frenel sau spot, blindere, light desk dmx ,soft control dmx, etc,iar serviciile sunt deservite de tehnicieni de lumini. Nu trebuie sa uitam si de efectele speciale:masina de baloane,masina de fum greu, masina de ceata, ,proiectii laser. Read more: Sonorizari Evenimente de Firma in Timisoara, Lugoj, Caransebes si Resita

Fum Greu cu Gheata Carbonica

 

fum nunta gheata carbonica lugojFumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.Pentru oferta Click pe imagine.

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.