< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Transmisii LIVE pe Facebook sau Youtube Competitii si Evenimente

Realizam transmisii live HD sau Full HD în sistem multicam si multiscreen.

Transmisia video LIVE va ofera o vizibilitate impresionanta pentru evenimentele pe care le organizati si da sansa unui public numeros sa urmareasca, in timp real, pe pagina Dvs. de internet, facebook sau youtube, desfasurarea integrala a diverselor evenimente. Spectacole, concerte, conferinte, competitii sportive, pot fi astfel urmarite live, pe internet, de pe un desktop, laptop, smartphone sau tableta. Organizatorul are asigurata astfel vizibilitate internationala a evenimentului, lucru important in promovarea acestuia si asigurarea unei vizibilitatati extreme de mari a sponsorilor si partenerilor.

Servicii Transmisie LIVE video pe facebook si youtube

Va punem la dispozitie o gama larga de echipamente profesionale, pentru o transmisie audio-video de cea mai buna calitate.

 

– Transmisie video live simultan pe trei platforme, Facebook si Youtube, HD sau Full HD
– Transmisie cu 4 camere, 2 camere fixe, 1 camera mobila, 1 o camera robotica cu comandata din regie
– Cameramani, regizor de imagine, sunetist
– Mixer video 6 surse de intrare video
– Vizualizare program transmis clasic, mixaj din cele 3 sau 4 camere
– Vizualizare program transmis Multi Smart View (ecran impartit in 3 – 4 ecrane mai mici, vizualizare zone de actiune diferite)
– Mixer audio de emisie cu 6 intrari
– 3 microfon wireless de mana sau lavaliere (prezentor)
– 2 microfon wireless cu stativ (pentru ambianta)
– Posibilitatea de inserare grafica video (logo/sigla, buritiere, live scor, cartoane in/out, cartone cu transparenta, text care sa ruleze in partea de jos a ecranului – crawl) sau difuzare de clipuri video.
– Posibilitatea de inserare de publicitate video in pauzele evenimentului.
– Asiguram semnale video out HD sau Full HD pentru ecrane led, televizoare sau video proiector.

Pentru oferta de pret personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati
la numarul de telefon 0721153242, sau accesati

Stream Timis, Live Stream Caras Severin, Live Stream Hunedoara. Productie Video Live, Oferta pret Live Video, Tarif Live Stream, Servicii Transmisie Video Competitii, Servicii Transmisie Fotbal, Transmisie Video Gimnastica, Transmisie video online, Live Streaming video, Oferta transmisie Live,

Fum Greu cu Gheata Carbonica

 

fum nunta gheata carbonica lugojFumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.Pentru oferta Click pe imagine.

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.