< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Pachet FULL OPTION - Sonorizare – Lumini – Fum Greu Dans Miri - Artificii

oferta pret dj nunta timisoara fum greu lugoj ichiriezUn pachet complex care cuprinde tot ce este necesar, pentru a nu lipsi nimic din configuratia de aparatura pentru o nunta, botez sau evenimente de exceptie.
PACHET FULL OPTION: DJ si Sonorizare (pt. evenimente deoseite cu 100 pana la 250 de persoane)
– Instalatie completa de sunet 1500 Wati (4 boxe, mixer 16 canale, consola DJ, 3 microfoane, laptop);
– Efecte de lumin: 1 laser, 1 instalatie de fum clasic, 2 Scannere Led, 2 X ADJ Scannner 250 Hp, 4  Mouving-head-uri 250W; Bara Led - 4 Dynamic.
6 Par Led 64, DMX controller, toate luminile sunt Read more ...

Discount de 5% pentru evenimentele programate cu 12 luni inante

discount pret dj nunta timisoara fum greu lugojFie că este vorba de Dj nuntă, Dj botez, Dj aniversare, Dj revelion, Dj majorat, Dj banchet, Dj onomastică, Dj petrecere, Dj cununie, toate au o însemnătate importantă în organizarea lor.
Dacă ați ajuns aici, înseamnă că sunteți în căutare de un dj pentru evenimentul dumneavoastră. Fie că doriți să organizați o nuntă, un botez, o petrecere de zi onomastică sau orice alt eveniment important, căruia doriți să îi dați un ton de culoare si un fundal muzical inedit, puteți apela cu încredere Read more ...

5 % Discount pentru evenimentele programate in zilele de vineri si duminica

discount oferta pret dj nunta timisoara lugoj3Dj Eveniment vine in intampinarea dumneavoastra cu acest pachet, cu o reducere de 5% la toate serviciile prestate de noi: Dj, sonorizare, inchiriere lumini, fum classic, inchiriere fum greu cu gheata carbonica, artificii de scena tip Vulcan. Beneficiaza de aceasta reucere doar cei care au programat si semnat un contract de prestari servicii cu 1 sau 3 luni inainte de data stabilita pentru nunta, botez, petrecere sau alt eveniment fericit din viata dumneavoastra. Reducerea de pret pentru pachetul sau Read more ...

Page 2 of 3

Fum Greu cu Gheata Carbonica

 

fum nunta gheata carbonica lugojFumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment