Sonorizari,concerte, prezentări, lansări si expozitii

prezentari concert sonorizari gala lugoj timisoaraStim ca evenimentul pe care vreti sa-l organizati poate deveni un motiv de ingrijorare când apar listele de planuri si toate detaliile greu de luat în calcul. Daca va copleste gandul de a va ocupa singuri de un eveniment atât de complex, va stam alaturi pentru a va scoate din incurcatura prin serviciile oferite. Sonorizari conferinte, prezentari, targuri, expozitii, lansari de produse, promotii, gale, concerte de interior sau receptii.Indiferent care ar fi evenimentul tau stim ca reusita acestuia depinde in mare masura de calitatea servicilor utilizate. De aceea noi iti oferim, consultanta in alegerea echipamentelor cele mai potrivite: instalarea echipamentelor, asistenta tehnica in timpul desfasurarii evenimentelor, asigurarea echipamentelor de rezerva (back-up) in cazul evenimentelor de maxima importanta.
 
         pezentare carte concert lugoj boiciuc 2013prezentare spectacol lugoj somorizareprezentare spectacol lugoj sonorizare concert
Firma noastra asigura sonorizarea de evenimente de firma in zona de vest a tarii, Timisoara, Lugoj, Caransebes, Resita precum si in orase mai mici si  va poate pune la dispozitie pentru evenimentul dumneavoastra echipamente precum:
 
   Boxe Active pana la 1000W X 4 buc.                               Moving head-uri X 2 buc.
   Boxe Pasive pana la 1200W X 2 buc.                              Led Par X 6 buc.
   Amplificatoare de 1200W X 2 buc.                                   Scanner X 4 buc.
   Mixere cu 16 canale X 2 buc.                                           Instalatii de Fun effect de ceata X 2 buc.                 
   Mixer cu 32 de canale X 1 buc.                                        Fum Greu cu Gheata Carbonica                       
   Microfoane Wireless X 4 buc.                                           Instalatii de lasere X 3 buc.
   Microfoane cu fir X 4 buc.                                                 Glob Laser X 1 buc.
   Microfon Headset Wireless X 2 buc.                                 Consola de control DMX 
   Stative Microfoane X 4 buc.                                              Personal tehnic: technician luminia                            
   Stative Boxe X 8 buc.
   Personal tehnic : technician sunet, DJ
 
Instalatia de sonorizare este un ansamblu de echipamente care permite amplificarea sunetului. In functie de spatiile in care se instaleaza precum si de complexitatea operatilor cerute ea poate contine: incinte acustice (boxe), amplificatoare, mixer, microfoane sau sisteme de redare a sunetului.
Sistemele de videoproiectie (videoproiectoarele) preiau imaginile de la o sursa de semnal video (VHS, DVD, laptop, etc) si le proiecteaza pe un ecran special. Principala caracteristica dupa care se alege un videoproiector este luminozitatea care se exprima in ansilumeni.
Ecranul de proiectie este conceput dintr-un cu material textil de si poate fi sustinut de un trepied sau cadru. Ecranul este, deasemenea, prevazut cu un suport a carui inaltime poate fi reglata in vederea obtinerii unei imagini optime. Ecranele cele mai des folosite sunt de 2/2 m , 3/2 m si 3/4m .
Monitoarele cu plasma sau plasma display sunt solutia indicata pentru amenajarea standurilor expozitionale. Deasemena monitoarele cu plasma pot fi folosite si pentru prezentari, instalatii de karaoke, ca o alternativa in locul instalatiilor de videoproiectie. Avantajul monitoarelor cu plasma sunt imaginile de o calitate si claritate ireprosabile in orice conditii de iluminare.
Moving-headurile (capetele mobile) sunt lumini inteligente, contolate de un dmx. Sunt recomandate pentru spectacole, targuri, expozitii, lansari de produs. Pot personaliza un eveniment cu ajutorul gobo-urilor (placute executate dintr-un material special care puse numai in capetele mobile, pot personaliza o incapere cu nume sau denumirea produsului/societatii).
 
 
In functie de necesitatile dumneavoastra tehnice va putem contura un pachet care sa contina aparatura necesara realizarii evenimentului planuit. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
 
                 contacteaza ne
Dj Eveniment va ofera servicii de fotografiere, filmare si sonorizare pentru orice tip de evenimet de la nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, lansari de produse, evenimete mondene pana la petreceri de firma si cockteiluri. Oferim pachete complete de filmari HD, fotografii profesionale si sonorizari pentru orice tip de eveniment. Dj, sonorizari in Timisoara, Lugoj, Buzias, Faget, Caransebes,Resita, Arad. Folosim echipament foto, video si de sonorizare de ultima generatie oferind clientilor nostri cea mai buna calitate la pretul cel mai bun. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati site-ul nostru cu mare atentie sau ne puteti contacta pentru stabilirea unei intalniri. Dj nunta, dj nunti, sonorizare nunta, sonorizare nunti, dj botez, dj botezuri, sonorizare botez.
 
Tags:inchiriere, sonorizare, sonorizari conferinta, echipamente audio-video, videoproiectie, lumini ambientale, sonorizare spectacole, ecran proiectie, microfoane mobile, lavaliera, head-set, monitoare, filmare video, instalatie de fum, mixer audio, standuri, expozitii, prezentari, petreceri, petreceri private, cluburi, receptii, targuri si expozitii, sonorizare expozitie, conferinte, sonorizari conferinte, prezentari, targuri, expozitii, lansari de produse, promotii, gale, concerte de interior, receptii,lugoj,caransebes,timisoara,resita,arad

Rochii Nunta, Botez pe BIG Mag

big mag magazin haine femei

Fii irezistibila cu noua colectie de rochii elegante. In oferta noastra regasesti rochii elegante pentru Nunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi! Pentru oferte si detalii intra oe www.big-mag.ro sau Click pe imagine.