< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Discount de 5% pentru evenimentele programate cu 12 luni inante

discount pret dj nunta timisoara fum greu lugojFie că este vorba de Dj nuntă, Dj botez, Dj aniversare, Dj revelion, Dj majorat, Dj banchet, Dj onomastică, Dj petrecere, Dj cununie, toate au o însemnătate importantă în organizarea lor.
Dacă ați ajuns aici, înseamnă că sunteți în căutare de un dj pentru evenimentul dumneavoastră. Fie că doriți să organizați o nuntă, un botez, o petrecere de zi onomastică sau orice alt eveniment important, căruia doriți să îi dați un ton de culoare si un fundal muzical inedit, puteți apela cu încredere la serviciile noastre. Noi Dj Eveniment consideram că muzica este unul dintre cele mai importante elemente ale unei petreceri, drept pentru care încercam să fac o ambianță cât mai plăcută încât, dumneavoastră și invitații dumneavoastră să vă simțiți bine. Obiectivul nostrum este să avem un ring de dans plin, să simtim energia invitaților, să mulțumi pe toată lumea.
 
Dj Eveniment vine in intampinarea dumneavoastra cu acest pachet, cu o reducere de 5% la toate serviciile prestate de noi: Dj, sonorizare, lumini, fum classic, fum greu cu gheata carbonica, artificii de scena tip Vulcan. Beneficiaza de aceasta reucere doar cei care au programat si semnat un contract de prestari servicii cu 12 luni inainte de data stabilita pentru nunta, sau alt eveniment fericit din viata dumneavoastra.
 
Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
 
 Daca esti interesat de efecte speciale pentru nunta Click AICI FUM GREU cu GHEATA CARBONICA & ARTIFICII VULCAN
preturi nunta dj lugoj

Dj Eveniment va ofera servicii de fotografiere, filmare si sonorizare pentru orice tip de evenimet de la nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, lansari de produse, evenimete mondene pana la petreceri de firma si cockteiluri. Oferim pachete complete de filmari HD, fotografii profesionale si sonorizari pentru orice tip de eveniment. Dj, sonorizari in Timisoara, Lugoj, Buzias, Faget, Caransebes,Resita, Arad. Folosim echipament foto, video si de sonorizare de ultima generatie oferind clientilor nostri cea mai buna calitate la pretul cel mai bun. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati site-ul nostru cu mare atentie sau ne puteti contacta pentru stabilirea unei intalniri. Dj nunta, dj nunti, sonorizare nunta, sonorizare nunti, dj botez, dj botezuri, sonorizare botez.

 

Tags:oferta nunta, jocuri de lumini, pret redus, programari nunta,lasere, discounr muzica dj,laser, instalatie fum, pret fum dans miri, artificii nunta,artificii scena, artificii dans miri, lumini nunta, fum nuta lugoj timisoara, fum cu gheata carbonica lugoj, fum greu lugoj, dj lumini si fum, efecte de fum nunta, efecte fum, dj eveniment, lumini nunta,lasere, fum cu gheata carbonica, oferta pret, pret fum nunta,dj Lugoj, dj Timisoara, dj Caransebes, dj Resita, dj Arad, fum greu Lugoj, Germania, Nurnberg, Mainnheim, Foto, Video, Nunta

 
 

Fum Greu cu Gheata Carbonica

 

fum nunta gheata carbonica lugojFumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment