< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

URSITOARE PENTRU BOTEZ IN Timisoara, Lugoj, Arad, Resita si Caransebes

Zane Ursitoare Botez Timisoara Lugoj Resita CaransebesVenirea pe lume a unui copil este cea mai mare bucurie pentru parinti, bunici si rude. Botezul este un eveniment important pentru parinti, asa cum este si prima petrecere din viata copilului dumneavoastra, iar noi va putem ajuta sa marcati momentul intr-un mod special alaturi de zanele ursitoare. Ursitoarele va asigura un spectacol magic, unic si de

neuitat pe o muzica de basm, imbracate in rochii de printese, cu urari special compuse pentru cel mic, in timp ce cu baghetele lor fermecate presara praf magic peste copilul dumneavoastra, ursindu-i totodata noroc, iubire si intelepciune, totul intr-un cadru magic. Chemand zanale ursitoare la petrecerea de botez a copilului, veti da o nota aparte petrecerii si veti ramane cu amintiri frumoase peste ani. Asiguram servicii in Timisoara, Arad, Lugoj, Resita, Caransebes, Baile Herculane si Moldova Noua. Dj Eveniment dispune dedoua echipe de ursitoare pentru botez iar pretul este cuprins intre 400 si 650 de lei in functie de bugetul si de pachetul ales de dumneavoastra.

botez ursitoare timisoara lugojbotez ursitoare resita caransebes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

preturi nunta dj lugoj

Tags: ursitoare copii, petreceri, ursitoare, zana, animatie, Ursitoare botez, Zane Ursitoare, zanebotez, zane ursitoare, ursitoare botez timisoara, ursitoare botez pret ,ursitoare botez lugoj, ursitoare botez pret, ursitoare la botez, ursitoare pentru botez, ursitoare pret, botez, ursit, program ursitoare, programari ursitoare, programari zane botez,

Foto - Video /Evenimente,Nunta, Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Rochii Nunta, Botez pe BIG Mag

big mag magazin haine femei

Fii irezistibila cu noua colectie de rochii elegante. In oferta noastra regasesti rochii elegante pentru Nunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi! Pentru oferte si detalii intra oe www.big-mag.ro sau Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment