< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Foto-Video Nunta, Pachet Full Options Filmare cu 2 Camere

poze filmare nunta cu doua camere lugoj resita timisoara germaniaPoze Filmare Nunta cu doua Camere. Daca ati ajuns aici, inseamna ca va doriti un pachet cu totul deosebit. Pachetul Foto-Video cu un Fotograf si doi Cameramani de Nunta este creat special pentru a nu rata nici un moment important din ziua nuntii. Filmarea unei nunti cu doua camere video ne permite un montaj mai elaborat si mai sofisticat de care cu siguranta veti fi pe deplin multumiti. Ziua nuntii s-ar putea sa fie cea mai grozava zi

din vietile voastre. Unica, incarcata de emotii, imbratisari, dans si fast – totul intr-un iures ametitor de-o zi si-o noapte. Noi vom fi acolo sa fotografiem si sa filmam pentru voi clipele de magie si starile acelei zile, cu care veti ramane toata viata.

OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :

– 1 Fotograf
– 2 Cameramani, filmare Full HD
– Filmare cu Camera Video si Aparat DSLR stabilizator imagine
– SteadyCam sau Gimbal profesional (Filmare Cinematografica)
– Inregistrare Audio profesionala cu Zoom H4nPRO
– Grafica Video de Nunta personalizata
– Disponibilitate tot evenimentul : prezenta fotografului si cameramanului pe tot parcursul zilei (cununie civila in ziua evenimentului, obiceiuri, biserica, sedinta foto-video, restaurant)
– Numar nelimitat de fotografii
– Prelucrarea integrala a tuturor fotografiilor (corectii de lumina, culoare, contrast, alb negru, sepia,crop)
– Sedinta foto-video cu mirii in ziua nuntii intr-o locatie aleasa de comun acord, local
– Filmare bruta 8-9 ore cu fiecare camera,
– Montaj video professional Full HD, maxim 4 ore
– Rezumat nuta, filmare Full HD, maxim 1 ora
– Videoclip nunta cu momentele importante
-1 USB Stick cu filmarea
-1 USB Stick cu toate pozele
– 2 Carcase USB Stick personalizate
– 1 Album mare, foto-carte lux mat 30 x 30 cm, 40 pagini (pentru miri)
OPTIONAL: Filmare cu Macara Video si Filmari cu Drona

Pretul prezentului pachet este de 1250de euro
Mai jos puteti vizualiza cateva filmulete, pentru a va exemplifica
 
Preturile pentru pachetele foto-video nunta sau foto nunta pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Poze Filmare Nunta cu doua Camere

filmare nunta, foto, video, poze, filmare, nunta, grafica, sedinta foto, cinematografic, clip nunta, album foto, fotograf, foto-video, cameraman, pret, filmare, steadicam, gimbal, drona, nunti, timisoara, lugoj, resita, caransebes, moldova noua, baile herculane, nurnberg, mainnheim, germania, austria, oferte, doi cameramani, pachet,Poze Filmare Nunta cu doua Camere

Dj Nunta, Dj Botez, Dj Aniversare

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment