< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

SUNTEM O ECHIPA DE PROFESIONISTI !!!

partener dj eveniment nunta lugojAvem experienta vasta de peste 15 ani ca Dj de nunta, dj botez, dj cununie, dj petrecere firma, dj majorat. Ajutati de echipamente de ultima generatie dam culoare si unicitate evenimentului dumneavoastra. Detinem aparatura de sonorizare cu o putere de peste 3000W reali, masini de fum/baloane,lumini ambientale,moving head-uri,scannere. Nu suntem doar Dj, ci suntem si MC, intretinem atmosfera, prezentam momentele importante si ne integram in cadrul evenimentului dumneavoastra. Am realizat de-a lungul timpului sonorizari cu DJ impreuna cu diferite formatii de muzica usoara sau popular, am sonorizat concete, in Timisoara dar si in Arad, Resita, Caransebes, Resita, Iasi, Bucuresti precum si in alte orase din tara. Oferim discount de 10% la pachetele de Sonorizare si DJ pentru orice tip de eveniment (nunta botez, petrecere, majorat etc.) care are loc in zilele de vineri sau duminica.Lucrăm într-o perfectă colaborare cu fotograful, operatorul video şi personalul locaţiei pentru a ne asigura o perfectă sincronizare cu aceştia.
 

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

 

preturi nunta dj lugoj

Dj Eveniment va ofera servicii de fotografiere, filmare si sonorizare pentru orice tip de evenimet de la nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, lansari de produse, evenimete mondene pana la petreceri de firma si cockteiluri. Oferim pachete complete de filmari HD, fotografii profesionale si sonorizari pentru orice tip de eveniment. Dj, sonorizari in Timisoara, Lugoj, Buzias, Faget, Caransebes,Resita, Arad. Folosim echipament foto, video si de sonorizare de ultima generatie oferind clientilor nostri cea mai buna calitate la pretul cel mai bun. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati site-ul nostru cu mare atentie sau ne puteti contacta pentru stabilirea unei intalniri. Dj nunta, dj nunti, sonorizare nunta, sonorizare nunti, dj botez, dj botezuri, sonorizare botez.

 

Tags:dj profesionisti, experiente, colaborare, sonorizare, concerte, dj Lugoj, dj Timisoara, dj Caransebes, dj Resita, dj Arad, fum greu lugoj, ghiata carbonica lugoj, fum greut timisoara, ghiata carbonica timisoara, pret mic, fum greu caransebes, ghiata carbonica caransebes, fum gros  resita, ghiata carbonica resita, sunet conferinta, simpozion, receptie, cocktail, adresare publica, boxe, lumini, microfoane, sonorizare concert, filmare nunta.

 

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment