< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Oferte si Pachete Albume Foto digitale Nunta sau Botez

Oferte albume foto nunta botez

Povestea ta e importantă pentru noi. Ca într-un film de lung metraj, imaginile tale așezate pe hârtia sau carton foto sunt pozitionate meticulos într-o ordine pentru a fi contemplate de către privitor și transmit emoțiile pe care le-ai trăit în acel moment magic, apăsarea obturatorului. Interiorul albumelor fotocarte este realizat diferit in functie de importanta fotografiilor, paginile pot contine una sau mai multe fotografii, decupaje, colaje, imagini de fundal, aranjate dupa o grafica si un design personalizat, in formatul deschis al albumului. Preturile la albume variaza

intre 100 - 700 lei in functie de dimensiuni, tip coperta si numarul de pagini, grafica fiind inclusa daca fotografiile sunt realizate de noi, insa putem realiza albume si cu fotografiile dvs. Pentru o oferta concreta va rugam sa ne transmiteti cat mai multe detalii, iar noi vom raspunde cererii dvs. in cel mai scurt timp.Timp de livrare comanda intre 7 si 15 zile, dar daca este urgenta anumite modele pot fi facute in 3-4 zile. Mai multe detalii despre albumele foto la 0721153242 sau 0747052852, ne puteti trimite si un e-mail la sectiunea CONTACT din meniu.

In galleria foto de mai jos puteti gasi oferta noastra de preturi/album foto sau pachetele comercializate de noi. Klick pe imagine pentru a se mari.

cere oferta pret foto video nuta botez majorat

albume foto, albume foto nunta, albume foto botez, albume fotografii nunta, albume fotografii botez, albume digitale nunta, albume digitale botez, oferta albume foto, albume fotocarte, fotobook, albume poze nunti, albume nunta, albume digitale, albume photo, albume, nunta, nunti, photobook, fotocarte, fotobook, carcase DVD, albume foto personalizate,album de nunta clasic, album de nunta elegant, album de nunta lux, albume foto pentru nunti, albume poze pentru botezuri, albume personalizate, albume nunti, albume botezuri, galerie foto album de nunta clasic, galerie foto album de nunta elegant, galerie foto, album de nunta lux, album foto nunta, album foto nunti, imagini, poze nunta, albume foto, albume mire, albume mireasa, albume miri, albume mirese, albume poze nunti, poze miri, poze mire, poze mireasa, poze mirese, fotografii nunti, fotografii nunta,timisoara, resita, lugoj, caransebes, moldova noua, oravita, germania, austria,

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Zane Ursitoare Botez

ursitoare botez timisoara lugoj zane resita caransebesDj Eveniment va pune la dispozitie doua trupe de zane ursitoare ce vor aduce legenda la petrecerea de botez a copilului dumneavoastra printr-un spectacol minunat, cu 3 personaje. Cele 3 zane bune ii vor ursi si ura de bine si belsug, atat bebelusului cat si parintilor si nasilor. Pentru oferta Click pe imagine.

Rochii Nunta, Botez pe BIG Mag

big mag magazin haine femei

Fii irezistibila cu noua colectie de rochii elegante. In oferta noastra regasesti rochii elegante pentru Nunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi! Pentru oferte si detalii intra oe www.big-mag.ro sau Click pe imagine.