< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Simply Radauti – Formatie pentru Nunta in Germania

Formatia Simply Radauti Foto Video Nunta Germania 6Formatia Simply Radauti, Formatie pentru Nunta in Germania – Formati compusa din trei menbrii, solist Sorin Costiuc, organist si saxofonist. Pentru o petrecere la care toti invitatii sa danseze ai nevoie de Formatia Simply Radauti ! Cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu si nenumarate evenimente în portofoliu, Nunta, Botez, Evenimente private, Formatia va ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintele avand in repertoriu muzica usoara si populara din moldova, muzica lautareasca si de petrecere si folclor autentic. Iti doresti ca Nunta ta sa fie unica si sa-ti ramana in memorie pentru totdeauna,

iti garantam o experienta extraordinara si o petrecere pe cinste! Va oferim servicii profesionale Foto-Video pentru Nunta.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

Formatie, Formatii, Artisti, Nunta, Botez, Dj, Foto, Video, Schela Lumini, Simply Radauti, Sorin Costiuc,Formatii Nunta, Formatii Botez, Muzica Populara, Timisoara, Formatie Germania, Mannheim, Nurnberg, , Germania, Dj Eveniment, Poze, Filmare, Heidelberg, Heilbronn, Karlsruhe, Wurzburg

 

 

Fum Greu cu Gheata Carbonica

 

fum nunta gheata carbonica lugojFumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.Pentru oferta Click pe imagine.

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.