< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Formatia TRIO MELODIC-TIMIȘOARA

formatie trio melodic nunta botez timisoara lugoj 00Trio Melodic Formatie Muzica Populara si Usoara pentru Nunta sau Botez. Componență: Cătălin Tabarcea (solist vocal), Andreea Hodineanț (solist vocal), Sorin Hodineanț (clape) Repertoriu: muzică ușoară (repertoriu intern și internațional), muzică populară (Banat și alte zone folclorice, muzică de petrecere) De peste 12 ani Formația incanta si distreaza lumea la Evenimente precum nunți, botezuri, petreceri private, aniversări, petreceri de firma, revelioane atât în toată țara cât și străinătate,Germania sau Austria.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu. Read more ...

Formatie pentru Nunta sau Botez – Diana Goloșie

Formatie Populara Diana Golosie Lugoj Timisoara Resita Caransebes 3Formatie pentru Nunta sau Botez – Diana Golosie. Sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta in Timisoara, Lugoj, Resita sau Caransebes? Are loc un eveniment important in viata ta? Atunci e cazul sa sarbatoresti pe cinste! Si pentru o petrecere reusita ai nevoie de NOI Formatia Diana Golosie! Cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu si nenumarate evenimente în portofoliu, Nunta, Botez, Evenimente private, Formatia de Muzica Populara va ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor avand in repertoriu muzica populara traditionala din toate zonele Romaniei, muzica lautareasca si de petrecere si  folclor autentic.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

Read more ...

Formatia Iliuta Nedelcu – Nunta sau Botez in Timisoara, Lugoj, Resita

Formatia Iliuta Nedelcu Nunta Lugoj Timisoara Resita Germania 7Din toate evenimentele din viata ta, nunta sau botezul poate fi cel mai important dintre ele. Iti doresti sa fie unic si sa-ti ramana in memorie pentru totdeauna, iti garantam o experienta extraordinara si o petrecere pe cinste! Pentru o petrecere la care toti invitatii sa danseze ai nevoie de NOI Formatia Iliuta Nedelcu ! Cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu si nenumarate evenimente în portofoliu, Nunta, Botez, Evenimente private, Formatia de Muzica Populara va ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintele avand in repertoriu muzica populara traditionala din toate zonele Romaniei, muzica lautareasca si de petrecere si folclor autentic.

Read more ...

Roxana Miculescu - Formatie pentru Nunta sau Botez

0 Formatia Populara de Nunta ROXANA MICULESCU Timisoara Resita GermaniaPentru o petrecere la care toti invitatii sa danseze ai nevoie de Formatia Roxana Miculescu ! Cu o experienta de peste 8 ani in acest domeniu si nenumarate evenimente în portofoliu, Nunta, Botez, Evenimente private, Formatia de Muzica Populara va ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintele avand in repertoriu muzica populara traditionala din toate zonele Romaniei, muzica lautareasca si de petrecere si folclor autentic. Din toate evenimentele din viata ta, nunta sau botezul  poate fi cel mai important dintre ele. Iti doresti sa fie unic si sa-ti ramana in memorie pentru totdeauna, iti garantam o experienta extraordinara si o petrecere pe cinste! 

Read more ...

Simply Radauti – Formatie pentru Nunta in Germania

Formatia Simply Radauti Foto Video Nunta Germania 6Formatia Simply Radauti, Formatie pentru Nunta in Germania – Formati compusa din trei menbrii, solist Sorin Costiuc, organist si saxofonist. Pentru o petrecere la care toti invitatii sa danseze ai nevoie de Formatia Simply Radauti ! Cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu si nenumarate evenimente în portofoliu, Nunta, Botez, Evenimente private, Formatia va ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintele avand in repertoriu muzica usoara si populara din moldova, muzica lautareasca si de petrecere si folclor autentic. Iti doresti ca Nunta ta sa fie unica si sa-ti ramana in memorie pentru totdeauna,

Read more ...

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment