Transmise video live pe facebook si youtube PACHET PLATINUM

Transmisie video live 03Daca doriti sa va impartasiti evenimentul cu un public cat mai larg, atunci transmisia video in direct sau streamingul live face posibil acest lucru. Continutul video live online creeaza un material de marketing excelent, care poate fi distribuit cu usurinta pe diferite platform pentru a ajunge la publicul tau tinta.

OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII:

– Transmisie video live simultan pe trei platforme, Facebook si Youtube, HD sau FullHD
– Transmisie cu 4 camere, 2 camere fixe, 1 camera mobila, 1 o camera robotica cu comandata din regie
– Cameramani, regizor de imagine, sunetist

Read more: Transmise video live pe facebook si youtube PACHET PLATINUM

Transmisie LIVE Streaming Competitii Sportive si Evenimente PACHET GOLD

Transmisie video live 02

Transmite video in direct pe orice platforma sociala online evenimente de interes, conferinte, sedinte, competitii sportive, concerte, spectacole, expozitii si lansari, sau un training pentru angajati. Daca doriti sa va impartasiti evenimentul cu un public cat mai larg, atunci transmisia video in direct sau streamingul live face posibil acest lucru. Continutul video live online creeaza un material de marketing excelent, care poate fi distribuit cu usurinta pe diferite platform pentru a ajunge la publicul tau tinta.

 

Read more: Transmisie LIVE Streaming Competitii Sportive si Evenimente PACHET GOLD

Transmisii LIVE pe Facebook sau Youtube Competitii si Evenimente

Realizam transmisii live HD sau Full HD în sistem multicam si multiscreen.

Transmisia video LIVE va ofera o vizibilitate impresionanta pentru evenimentele pe care le organizati si da sansa unui public numeros sa urmareasca, in timp real, pe pagina Dvs. de internet, facebook sau youtube, desfasurarea integrala a diverselor evenimente. Spectacole, concerte, conferinte, competitii sportive, pot fi astfel urmarite live, pe internet, de pe un desktop, laptop, smartphone sau tableta. Organizatorul are asigurata astfel vizibilitate internationala a evenimentului, lucru important in promovarea acestuia si asigurarea unei vizibilitatati extreme de mari a sponsorilor si partenerilor.

Servicii Transmisie LIVE video pe facebook si youtube

Va punem la dispozitie o gama larga de echipamente profesionale, pentru o transmisie audio-video de cea mai buna calitate.

Read more: Transmisii LIVE pe Facebook sau Youtube Competitii si Evenimente

Transmite LIVE Competitii SPORTIVE PACHET SILVER

Transmisie video live 01Transmite video in direct pe orice platforma sociala online evenimente de interes, conferinte, sedinte, competitii sportive, concerte, spectacole, expozitii si lansari, sau un training pentru angajati. Daca doriti sa va impartasiti evenimentul cu un public cat mai larg, atunci transmisia video in direct sau streamingul live face posibil acest lucru. Continutul video live online creeaza un material de marketing excelent, care poate fi distribuit cu usurinta pe diferite platform pentru a ajunge la publicul tau tinta.

 

Read more: Transmite LIVE Competitii SPORTIVE PACHET SILVER

Rochii Nunta, Botez pe BIG Mag

big mag magazin haine femei

Fii irezistibila cu noua colectie de rochii elegante. In oferta noastra regasesti rochii elegante pentru Nunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi! Pentru oferte si detalii intra oe www.big-mag.ro sau Click pe imagine.