< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Filmari Aeriene cu Drona la Nunta sau Evenimente

Filmari Aeriene cu Drona la Nunta sau firmeFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Dj Foto VideoEveniment  vă oferă, la preţuri speciale, pachete Foto&Video cu Fotografi şi Cameramani profesionisti pentru filmări de nunţi şi botezuri. Cu emotie, culoare si pasiune, vom crea impreuna filmul evenimentului  dumneavoastra.

filmari cu drona lugoj resita caransebes moldova noua herculaneCe poti filma cu DRONA la Nunta ? Se pot filma din aer urmatoarele momente din cadrul unei nunti: multimea adunata in fata Starii Civile, biserica si imprejurimile, multimile adunate in curtea bisericii, mirii care ies din biserica, masinile cu mirii si invitatii care se indreapta spre locatia unde are loc petrecerea, intrarea in restaurant, sala din exterior etc. dar cel mai important moment ramane sedinta foto-video.

OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :

– 1 Operator Drona
–  filmare Full HD cu Drona, Phamtom 3 Advanced
– Filmare aeriana (acasa,traseu, starea civila, biserica, restaurant)
– Durata de filmare bruta este de 25 – 30 de minute
– Disponibilitate tot evenimentul : prezenta fotografului si a cameramanilor pe tot parcursul zilei (cununie civila in ziua evenimentului, obiceiuri, biserica, sedinta foto-video, restaurant)
Pretul prezentului pachet este de 200 de euro
Mai jos puteti vizualiza cateva filmulete pentru a va exemplifica

 

 

 
Optional oferim – Procesare, Editare, Productie Grafica personalizata Film de Nunta de la 100 de euro
 
Pretul exact se calculeaza in functie de numarul de ore alocate filmarilor, in functie de numarul de baterii consumate, in functie de locatie si de riscul la care poate fi supusa drona noastra. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Filmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente

filmari cu drone, fotografie aeriana, fotografii aeriene, filmare aeriana, drona filmare, drona filmare hd, full hd, drona filmare pret, filmare drona nunta, drona nunta, nunta, botez, film, Filmari cu drona, filmare cu drona, filmari drona, filmare drona, filmari cu drone, filmare nunta cu drona, filmare nunta drona, foto nunta, filmare nunta, poze nunta, foto video nunta, filmare stadicam, clip nunta, videoclip, nunta, grafica nunta, timisoara, resita, caransebes, moldova noua, orastie,vulcan, petrosani, nurnberg, mannheim, germania, austria,drona, filmare, pret, tarif, oferta,

Fum Greu cu Gheata Carbonica

 

fum nunta gheata carbonica lugojFumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.Pentru oferta Click pe imagine.

Dj & Schela Lumini, Lumini Decorative

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Zane Ursitoare Botez

ursitoare botez timisoara lugoj zane resita caransebesDj Eveniment va pune la dispozitie doua trupe de zane ursitoare ce vor aduce legenda la petrecerea de botez a copilului dumneavoastra printr-un spectacol minunat, cu 3 personaje. Cele 3 zane bune ii vor ursi si ura de bine si belsug, atat bebelusului cat si parintilor si nasilor. Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment