< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Filmare cu MACARA Video la Nunta sau Botez

filmare cu macaraua la nunta timisoara lugoj resitaMacaraua video a inceput sa devina, incetul cu incetul, un instrument nu doar necesar ci si indispensabil in filmarea de nunta, botez sau evenimente, imaginile filmate fiind mai spectaculoase si mai calitative decat filmarea obisnuita cu o camera. Filmul sau filmarea de nunta trebuie sa fie dinamica, captivanta si sa se realizeze din mai multe unghiuri. Cu o singura camera video, oricat de profesionist este montajul, cu greu se realizeaza acestea. Macaraua video surprinde miscarile si actiunea celor din jur si poate filma de la nivelul solului pana la o inaltime de 3-4 si chiar 5 metri, rotindu-se 360 de grade, panoramic, oferind posibilitatea unor unghiuri nelimitate. 

x filmare macara nuta botez 4

Imaginile surprinese sunt net superioare fata de filmarea obisnuita cu o camera. Macaraua asigura o filmare profesionala de un nivel cinematografic, imaginile captate fiind unice. Folosim si recomandam macaraua video la orice eveniment, fie ca este vorba de nunta sau botez. Macaraua Video poate fi folosita

pentru a filma cadre de la inaltime la Restaurant, Cort sau

Exterior.

PACHET FILMARE Full HD cu MACARA VIDEO

- Macara Video lungime brat maxim 6m, minim 3.5m, cap motorizat

- Filmare nelimitata Full HD

- Camera Video, aparat DSLR sau Mirrorles

- Monitor HD

- Montaj si demontaj, conectica

- Operator macara

 

Pretul prezentului pachet este de 250 de euro

Mai jos puteti vizualiza cateva filmulete pentru a va exemplifica

 

 In locatiile in care se va filma cu macaraua e nevoie de un spatiu liber. Pentru a filma cu macaraua la o nunta e nevoie de cel putin o camera “la sol” pentru a nu “dezechilibra” filmarea din punct de vedere al incadraturilor.Montajul si echilibrarea unei macarele pentru filmare dureaza aprox. 50min

Preturile pentru pachetele foto-video nunta sau foto nunta pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

 

Macara, Macara Video, Filmare, Nunta, Botez, Cameraman, Macaraua, Macara Nunta, Filmare Nunta, Resita, Caransebes, Lugoj, Timisoara, Moldova Noua, Herculane, Orastie, Petrosani, Germania, Austria, Full HD, Foto-Video, Evenimente,

Fum Greu cu Gheata Carbonica

 

fum nunta gheata carbonica lugojFumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.Pentru oferta Click pe imagine.

Dj & Schela Lumini, Lumini Decorative

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.