< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Videoproiectie de Fotografii si Film la Nunta

Proiectii Video Poze Film Nunta Botez Timisoara LugojCu siguranta ca si voi doriti ca in ziua nuntii voastre sa le faceti o multime de surprize invitatilor vostri si sa le oferiti un cadru ambiental placut, original in care sa petreaca alaturi de voi. Pe langa toate decoratiunile si aranjamentele pentru nunta, muzica, momente artistice si asa mai departe, puteti atinge acest tel si cu ajutorul unui alt element respectiv cu o videoproiectie de fotografii si filmulete lanunta sau botez. Momentele in care alegeti proiectarea de fotografii sau filmulete

Read more ...

Videoproiector pentru Botez cu Ecran de 2 m

Videoproiectie ecran poze film botez timisoara cransebes lugojIn ultimii ani aceste servicii auxiliare au prins contur si isi arata adevarata valoare. Spre exemplu un botez in care avem invitati din diferite cercuri cat si diferite locatii, oameni dragi noua care au facut cu bucurie un efort de a fi langa dumneavoastra in aceasta zi minunata. Desigur, nu sunt la curent cu toata evolutia sarcinii, nasterii si zambetului copilasului dumneavoastra. Cat de minunat este sa regasim aceste persoane, savurand un pahar si admirand pe un ecran mare, poze cu diferite momente

Read more ...

Filmare si Videoproiectie pe Ecran mare de Poze & Filme la Nunta

Videoproiectie poze film nunta botez timisoara cransebes resitaEste o extraoptiune exclusiv pentru seara nuntii. Consta in instalarea unui videoproiector si a unui Laptop in incinta localului unde are loc petrecerea. Prin intermediul acestui videoproiector se poate vizualiza un videoclip realizat anterior zilei nuntii, sau se poate vizualiza in timp real ceea ce se petrece in sala prin intermediul camerei de filmat. Efectul este foarte puternic, avand rolul de animare a petrecerii.

Serviciu de filmare si videoproiectie cuprinde:

Read more ...

Fum Greu cu Gheata Carbonica

 

fum nunta gheata carbonica lugojFumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Rochii Nunta, Botez pe BIG Mag

big mag magazin haine femei

Fii irezistibila cu noua colectie de rochii elegante. In oferta noastra regasesti rochii elegante pentru Nunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi! Pentru oferte si detalii intra oe www.big-mag.ro sau Click pe imagine.