< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Foto & Video Nunta, Pachet Basic Oferta 1

pachet foto video nunta1Nunta este evenimentul cel mai important din viata fiecaruia. Cu mare grija, noi il captam cu profesionalism in format HD si vi-l redam pe dvd-uri personalizate pentru a rememora in intimitate sau cu prietenii clipele fericite si unice ale nuntii dvs. Multitudinea de pachete video vor asigura o filmare profesionala pentru toate momentele nuntii: cununie civila, obiceiuri, cununie religioasa, "furatul miresei" si bineinteles petrecerea de la restaurant. Veti primi impreuna cu dvd-urile personalizate un montaj introductiv cu cele mai frumoase amintiri.
 
OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :
OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :

– 1 Fotograf profesionist
– 1 Cameraman profesionist filmare Full HD
– Disponibilitate tot evenimentul : prezenta fotografului si cameramanului pe tot parcursul zilei (cununie civila in ziua evenimentului, obiceiuri, biserica, sedinta foto-video, restaurant)
– 400 de fotografii
– Prelucrarea integrala a tuturor fotografiilor (corectii de lumina, culoare, contrast, alb negru, sepia,crop)
– Sedinta foto-video cu mirii in ziua nuntii intr-o locatie aleasa de comun acord, local
– Filmare bruta 6 ore
– Montaj video professional Full HD, maxim 3 ore
– 1 USB Stick cu filmare si pozele
– 1 Carcasa si coperti personalizate
OPTIONAL: Filmare cu Macara Video si Filmari cu Drona

01Album Digital Nunta 15x20cm
 Pretul prezentului pachet este de 550 de euro
Preturile pentru pachetele foto-video nunta sau foto nunta pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majoratalbume foto, albume nunta, albume botez, filmare nunta HD,filmari nunti, filmari nunti lugoj, filmari nunti timisoara, fotograf nunta, fotograf botez, timisoara, foto video lugoj, foto video timisoara, filmari nunta, filmari botez, dj eveniment,fotografii nunti, poze nunta, filmare nunta, fotografii cununie civila, fotografii cununie religioasa, filmare cununie religioasa, poze biserica, fotograf,cununie civila, cununie religioasa, weddings, party, evenimente, mireasa, mire, foto nunti, video nunti, fotograf nunta, lugoj, resita, caransebes, timisoara, moldova noua, arad, germania, austria,

Dj Nunta, Dj Botez, Dj Aniversare

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment