< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Gheata Carbonica in cupe de sampanie la primirea invitatilor

gheata carbonica pahare nunta timisoaraPentru ca nunta dumneavostra sa fie una de neuitat nu trebuie sa neglijati efectele vizuale. Iar acestea pot fi realizate cu ajutorul ghetii carbonice si al fumului greu produs cu ajutorul ei. Primirea invitatilor trebuie sa fie un moment deosebit, pentru ca prima impresie conteaza. De aceea, din cupele de sampanie pe care le vor ciocni mirii cu invitatii lor nu trebuie sa lipseasca gheata carbonica, astfel incat paharele de sampanie se vor transforma in mici vulcani spumosi. Gheata carbonica alimentara

Read more ...

Gheata Carbonica in cupe de sampanie sau bauturi la nunta

gheata carbonica pahare bauturiPoate ca ati vazut doar in poze sau la vreo petrecere la care ati fost invitat, acele cocktailuri sau pahare de sampanie asupra carora plutea un fum alb ca si o ceata, si care aratau ca niste potiuni magice. Acest efect se obtine daca introduceti gheata carbonica in bauturi, mai exact in paharele de sampanie si cocktailuri se introduc 1-2 granule de gheata carbonica sau 4-5 granule in carafele de vin. Efectul de fum dureaza aproximativ 3-5 minute, timp in care gheata carbonica se evapora in totalitate din pahare. Bauturile se pot consuma fara nici o problema, deoarece gheata carbonica este 100% alimentara. Vrei o petrecere reusita si sa iti impresionezi invitati? Alege gheata carbonica in bauturi.

Atentie ! Nu inghititi granulele de gheata carbonica pentru ca sunt foarte reci. Din pahare se va consuma doar bautura, granulele de gheata carbonica vor disparea prin evaporare.

Read more ...

Page 4 of 4

Dj Nunta, Dj Botez, Dj Aniversare

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Zane Ursitoare Botez

ursitoare botez timisoara lugoj zane resita caransebesDj Eveniment va pune la dispozitie doua trupe de zane ursitoare ce vor aduce legenda la petrecerea de botez a copilului dumneavoastra printr-un spectacol minunat, cu 3 personaje. Cele 3 zane bune ii vor ursi si ura de bine si belsug, atat bebelusului cat si parintilor si nasilor. Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment