< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Gheata Carbonica in cupe de sampanie la primirea invitatilor

gheata carbonica pahare nunta timisoaraPentru ca nunta dumneavostra sa fie una de neuitat nu trebuie sa neglijati efectele vizuale. Iar acestea pot fi realizate cu ajutorul ghetii carbonice si al fumului greu produs cu ajutorul ei. Primirea invitatilor trebuie sa fie un moment deosebit, pentru ca prima impresie conteaza. De aceea, din cupele de sampanie pe care le vor ciocni mirii cu invitatii lor nu trebuie sa lipseasca gheata carbonica, astfel incat paharele de sampanie se vor transforma in mici vulcani spumosi. Gheata carbonica alimentara

mai poate fi folosita cu succes si la cocktail-uri. Gheata carbonica din pahare nu va lasa in urma sa nici un gust sau reziduuri, fiind un produs 100% alimentar, non-toxic.

Atentie insa, granulele de gheata carbonica nu se vor consuma nicodata ca atare, in stare solida, ci doar dupa ce se vor dizolva in bauturi.

cocktail pahare gheata carbonica lugoj

O mai poti folosi la inceputul nuntii cand dansati primul vostru dans pentru a acoperi ringul de dans cu un strat de nori pufosi care raman la nivelul solului, se va crea astfel impresia ca miri danseaza printre nori.

Acest fum nu are miros, pur si simplu se evapora. Atmosfera de vis este completata de artificiile de scena tip vulcan de interior care tasnesc dintre nori.

 Gheata carbonica fum greu timisoara

Acelasi efect poate fi creat la momentul aducerii tortului, putandu-se chiar decora masa pe care sta tortul.  Va fi cu siguranta o atractie pentru toti invitatii.

Pretul pentru acest serviciu gheata acrbonica in pahare este de 150 lei

SUPER OFERTA: In zilele de Duminica beneficiati de un discount de 10% din valoarea pachetului !

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
 
 Daca esti interesat de un pachet cu mai putine dotari Click AICI Fum Greu cu Gheata Carbonica pt Nunta - PACHET VALS

preturi nunta dj lugoj

Fum Greu cu Gheata Carbonica pt Nunta - PACHET VALS

Fum Greu cu Gheata Carbonica pt Nunta - PACHET VALS cu Artificii Vulcan

PACHET 3 Dj Nuta / Dj Botez / Sonorizare Evenimente

Tags: gheata carbonica bauturi, ghetata carbonica pahare, ghetata carbonica sampanie, efecte speciale nunta, fum in pahare, nunta,  ring dans nunta, nori pufosi, primul dans, gheata in pahare, gheata carbonica lugoj, fum dans miri, gheata cocktailuri, carafe de vin, impresionezi invitati, gheata carbonica dans miri timisoara, gheata carbonica caransebes, gheata carbonica resita,

Dj Nunta, Dj Botez, Dj Aniversare

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Zane Ursitoare Botez

ursitoare botez timisoara lugoj zane resita caransebesDj Eveniment va pune la dispozitie doua trupe de zane ursitoare ce vor aduce legenda la petrecerea de botez a copilului dumneavoastra printr-un spectacol minunat, cu 3 personaje. Cele 3 zane bune ii vor ursi si ura de bine si belsug, atat bebelusului cat si parintilor si nasilor. Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment