< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Lumini ambientale, decorative, pentru Nunta sau Botez

lumini ambientale pereti timisoara resitaCând va planificati bugetul pentru nunta luati in considerare si luminile arhitecturale. Renuntand poate doar la o mica parte din costurile pentru aranjamentele florale, baloane sau alte tipuri de decoratiuni puteti adauga la nunta dvs., intr-o maniera necostisitoare, elegantul impact al tonurilor de culoare creat de lumini. Luminile arhitecturale, ca si decoratiuni, nu-si ating scopul doar la inceputul evenimentului, ele indeplinesc un rol esential si anume permit florilor si altor decoratiuni sa straluceasca pe tot parcursul evenimentului. Luminile ambientale, arhitecturale arata foarte bine si în fotografii, transformand

orice lucru ce pare a fi insignifiant intr-un detaliu extraordinar – ceea ce va face nunta ta evenimentul minunat ce merita sa fie.

Putem lucra în cadrul bugetului dvs. pentru a crea cel mai mare impact la un pret excelent. Asiguram servicii de decoratiuni cu lumini arhitecturale atat in Timisoara cat si in Resita, Caransebes, Lugoj.

 

lumini prezidiu ambientale timisoara1lumini nunta ambientale resita

 
Despre lumini arhitecturale sau decorative :
Luminile arhitecturale sunt plasate pe sol cu fata la perete sau pe acel element al camerei pe care doriti sa-l iluminati. Majoritatea clientilor doresc sa adauge culoare in sala pe care si-au ales-o si poate chiar vor sa recreeze un efect pe care l-au vazut intr-o revista. Daca ne puteti furniza imagini cu efectul pe care îl cautati, noi putem atunci pune împreuna un pachet de lumini profesionale, pentru a satisface nevoile dumneavoastra si putem gasi toate posibilitatile care se potrivesc viziunii dvs. si se incadreaza in bugetul de care dispuneti.
Noi folosim LED-uri pentru iluminat aproape exclusiv in toate evenimentele la care contribuim cu lumini arhitecturale. Acestea sunt optiuni mai sigure si mai ecologice, deoarece nu sunt becuri care pot arde sau care pot fi inlocuite ci sunt lumini care consuma foarte putina energie si nu degaja caldura.
Nota

Stabilirea pachetului optim in functie de marimea si complexitatea salii se face da catre o persoana specializata in acest domeniu, pentru un efect maxim la un pret decent.

 

                                            PACHET 3 Dj Nuta / Dj Botez / Sonorizare Evenimente
 
In functie de necesitatile dumneavoastra tehnice va putem contura un pachet care sa contina aparatura, luminile, necesara realizarii evenimentului planuit. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
                 contacteaza ne

Tags:Lumini nunta Timisoara,proiector, Lumini, lumini prezidiu, lumini nunta, lumini ambientale, lumini nunta sala, efecte lumini nunta, decoratiuninunta, lumini arhitecturale, pret lumini, decoratiuni, nunta, timisoara, lumini cort, inchirieri lumini, lumini nunta cort, lumini botez, inchirieri lumini nunta, decoratiuni cu lumini, lumini led, proiectoare nuta, timisoara, resita, caransebes, lugoj, arad,dj, sonorizare, gheata carbonica, fum dans miri, personalizare, lumini restaurant, led par, proiectoare led nunta, schela lumini, gheata carbonica timisoara, lumini masa miri, lumini prezidiu,

Dj Nunta, Dj Botez, Dj Aniversare

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Zane Ursitoare Botez

ursitoare botez timisoara lugoj zane resita caransebesDj Eveniment va pune la dispozitie doua trupe de zane ursitoare ce vor aduce legenda la petrecerea de botez a copilului dumneavoastra printr-un spectacol minunat, cu 3 personaje. Cele 3 zane bune ii vor ursi si ura de bine si belsug, atat bebelusului cat si parintilor si nasilor. Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment