< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Foto & Video Nunta, Pachet Mare Oferta 3

pachet foto video nunta3Fotografiile de nunta au fost si vor ramane cele mai de pret amintiri ale unei familii, in ele ne vom regasi peste ani atunci cand vom deschide albumul foto pentru a le arata nepotilor ce clipe minunante am trait. Cheia unor fotografii reusite sta in mainile fotografului, el este cel care reuseste sa imortalizeze imagini de poveste ce nu „mor” niciodata. De la aranjarea mirelui si a miresei, la „ultimul” DA al burlaciei, sau la schimbarea voalului miresei cu o basma si a urarilor de la multi ani, un

camerman este pregatit sa surprinda pe pelicula momente deosebite. Nu uitati! Fiecare eveniment este unic, si trebuie trait la intensitate maxima. Un fotograf si un cameraman de nunta profesionist va sti intotdeauna cum sa transforme normalul in ceva de vis, iar noi iti asiguram reusita unor imagini de poveste.

OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :

– 1 Fotograf
– 1 Cameraman, filmare Full HD
– Filmare Full HD cu doaua camere
– Disponibilitate tot evenimentul : prezenta fotografului si cameramanului pe tot parcursul zilei (cununie civila in ziua evenimentului, obiceiuri, biserica, sedinta foto-video, restaurant)
– Numar nelimitat de fotografii
– Prelucrarea integrala a tuturor fotografiilor (corectii de lumina, culoare, contrast, alb negru, sepia,crop)
– Sedinta foto-video cu mirii in ziua nuntii intr-o locatie aleasa de comun acord, local
– Montaj video professional Full HD, maxim 4 ore
– Videoclip nunta cu momentele importante
– 1 USB Stick cu filmarea, montata, procesata
-1 USB Stick cu pozele prlucrate
– 1 Album mare, foto-carte lux mat 20 x 20 cm, 40 pagini (pentru miri)
– 1 Carcasa USB Stick personalizate (pentru miri) inclus in oferta de pret.
OPTIONAL: Filmare cu Macara Video si Filmari cu Drona

http://djeveniment.ro/images/oferta-albume-poze-nunta-botez/OFERTA%20speciala%20Album%20Poze%20nunta%20coperta_OD5.jpg
Pretul prezentului pachet este de 1200 de euro
Preturile pentru pachetele foto-video nunta sau foto nunta pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majoratservicii foto nunta, servicii video nunta, fotograf nunta, fotograf botez, cameraman nunta, cameraman botez, filmare nunta, filmare botez, foto video nunta timisoara, foto video nuta resita, foto video nunta lugoj, foto video nunta moldova noua, foto video nunta caransebes, nunta, botez, evenimente, wedding, fotografii, fotograf, evenimente, nunti, album foto nunta, poze nunta, filmare, cameraman, profesionist, fotonunta,filmari nunti, poze, poze nunti, poze nunta, cununie civila,

Dj Nunta, Dj Botez, Dj Aniversare

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment