< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Foto & Video Nunta, Pachet Mediu Oferta 2

pachet foto video nunta2Pentru ca fiecare eveniment este unic am pregatit o paleta variata de pachete foto-video care sa raspunda exact cerintelor si necesitatilor dumneavoastra. Pacehetele noastre se adreseaza atat nuntilor cu buget mai mic sau cu un numar restrans de invitati cat si celor mai exigente pretentii la care oferim filmari in doua sau mai multe camera video. De la aranjarea mirelui si a miresei, la „ultimul” DA al burlaciei, sau la schimbarea voalului miresei cu o basma si a urarilor de la multi ani , un camerman este pregatit sa surprinda pe pelicula momente deosebite. Nu uitati! Fiecare eveniment este unic, si trebuie trait la intensitate maxima.
 
OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :

– 1 Fotograf profesionist
– 1 Cameraman profesionist filmare HD
– Disponibilitate tot evenimentul: prezenta fotografului si cameramanului pe tot parcursul zilei(cununie civila in ziua evenimentului, obiceiuri, biserica,sedinta foto-video, restaurant)
– 800 fotografii
– Filmare bruta 8 ore
– Prelucrarea integrala a tuturor fotografiilor (corectii de lumina, culoare, contrast, alb negru, sepia,crop)
– Sedinta foto-video cu mirii in ziua nuntii intr-o locatie aleasa de comun acord, local
– Montaj video professional HD, 3-4 ore
– Slide Show Clip nunta cu momentele importante
– 1 USB Stick cu filmare si pozele
– 1 Carcasa USB Stick personalizata
Optional se poate adauga la pachet contra cost, Albume Foto Cart Lux de 30/30 cm sau 20/20 cm
OPTIONAL: Filmare cu Macara Video si Filmari cu Drona

07Album Digital Nunta 15x20cm
Pretul prezentului pachet este de 675 de euro
Preturile pentru pachetele foto-video nunta sau foto nunta pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.

cere oferta pret foto video nuta botez majoratfotograf nunta, fotograf botez, cameraman nunta, cameraman botez, filmare nunta, filmare botez, foto video timisoara, foto video resita, foto video lugoj, foto video moldova noua, foto video caransebes, nunta, botez, evenimente,cameraman nunta, fotograf  botez, fotograf nunta, fotograf eveniment, fillmare nunta, filmare botez, filmare caransebes, filmare timisoara, filmare nunta resita, filmare nunta arad, filmare nunta resita, germania, nurnberg, austria, viena,

Dj Nunta, Dj Botez, Dj Aniversare

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment