< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

URSITOARE BOTEZ Pachet OFERTA 1

ursitoare botez timisoara zane lugojUrsitoarele vin la botezul copilului dumneavoastra in Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes, Baile Herculane si Moldova Noua, pentru a reda viata acestor frumoase, vechi traditii. Ele va promit la petrecerea de botez, un spectacol, cu bun gust plin de emotie si duiosie. Un real spectacol, interpretat cu maiestrie de actrite, presarat cu momente pline de har. Copiii vor fi cu adevarat fascinati, iar celor mari le promitem ca se vor emotiona, dar se si vor amuza copios. Spectacolul ursitoarelor a fost

imaginat ca un moment de teatru, iar versurile au fost alese de catre zane, pentru a incanta si cea mai pretentioasa, audienta. Noi aratam ca se poate sa aveti ursitoare la botez ieftin, dar si de calitate.

OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :

- Show live cu cele 3 ursitoare bune ( SANATATE, NOROC, IUBIRE)

- Durata aprox. 20 minute, muzica ambientala,

- Show realizat de actrite foarte carismatice!

- Sesiune foto pentru parinti si copii la sfarsitul prestatiei!

Pretul prezentului PACHET este 400 lei.

 

Galeriile foto si video din partea de mai jos a acestei pagini va vor ajuta sa va faceti o idee mai clara despre zane ursitoare si despre spectacolul lor original. La pretul prezentului pachet se adauga doar o mica taxa de transport, in functie de distanta, nimic altceva in plus.

Optional se pot introduce in acest pachet, LUMINI - Schela de Lumini, Lasere, Instalatie de fum, Scanere 250 W, Moving-head-uri 250W, Par-led 64, Stroboscop, Fum Greu cu Gheata Carbonica,  Artificii Vulcan de interior, incepand de la  270 lei.
Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
preturi nunta dj lugoj

Ursitoare copii, ursitoare, zana, animatie, ursitoare botez, zane Ursitoare, zanebotez, zane ursitoare, ursitoare botez timisoara, ursitoare botez pret ,ursitoare botez lugoj, ursitoare la botez, ursitoare pentru botez, ursitoare pret, botez, ursit, program ursitoare, programari ursitoare, programari zane botez, Timisoara, Arad, Lugoj, Resita, Caransebes, Baile Herculane, Moldova Noua, fum botez, lumini botez, dj botez, formatie botez,

Dj & Schela Lumini, Lumini Decorative

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Rochii Nunta, Botez pe BIG Mag

big mag magazin haine femei

Fii irezistibila cu noua colectie de rochii elegante. In oferta noastra regasesti rochii elegante pentru Nunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi! Pentru oferte si detalii intra oe www.big-mag.ro sau Click pe imagine.