< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Foto & Video Nunta Cornereva Ilie si Maricica - Filmare Poze Lumini de Nunta

Foto Video Filmare Poze Nunta Dj Cornereva Caransebes Herculane 6 of 31Foto Video Nunta Filmare cu Macara si Drona. Nunta mare nunta in Cornereva, Ilie si Maricica au spus da pe data de 22 Iulie 2108 si au urmat o nuta traditinala asa cum doar la sat se mai intalneste. Au participat la evenimentul

fericit din viata mirilor peste 800 de invitati, care au cantat si dansat pana la rasaritul soarelui, alaturi de Nicoleta Sarbu, Razvan Timis si Formatia din Timisoara. Serviciile Foto-Video, Schela de Lumini si Fum pentru Dansul Mirilor cu Artificii pentru o nunta reusita, au fost asigurate de Dj Foto Video Eveniment. Mai jos vuteti viziona cateva poze si filmulete, Filmate cu doua camere, filmare cu macara si filmare cu drona pentru nunta. Casa de piatra mirilor si viata lunga si frumoasa impreuna din partea Echipei Dj Foto Video Eveniment.

Filmare Nunti, Cameraman Nunta, Fotograf, Nunta, Filmare Nunti, Poze pentru Nunta, Filmare Botez, Foto-Video Nunta, Foto, Video, Botez, Filmare cu Drona, Filmare cu Macara, Formatii, Dj, Schela de Lumini, Spania, Formatie Nunta, Herculane, Resita, Caransebes,

 

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment