< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Nunta Andreea & Catalin Foto-Video Mannheim Germania

Foto Video Filmare Poze Nunta Hochzeit Wyndham Mannheim Nurnberg Germania Heidelberg Heilbronn Stuttgart Munchen 09Catalin si Andreea au spus un mare da pe data de 9 iunie 2018, in fata lui Dumnezeu la Biserica Ortodoxa din Mannheim-Germania, unde preotul Ioan Popescu a oficiat slujba cununiei religoase.

In fata Nasilor, Parintilor, Rudelor si a Prietenilor care au participat cu drag la evenimentul unic din viata mirilor, acestia au plecat pe cel mai lung si frumos drum al vietii, alaturi de copilul lor Luca. A urmat o petrecere super reusita la Restaurantul Wyndham Hotel din Mannheim. Responsabil cu buna dispozitie, Sorin Costiuc si formatia Simply Radauti, care au incins atmosfera si au distrat nuntasii pana dimineata. O nunta superba cu oameni deosebiti !!! Au ales pentru Nunta serviciile noastre Foto&Video si Fum pentru Dansul Mirilor.

Echipa Dj-Foto-Video le ureaza Mirilor, Casa de Piatra !!!

Viata lunga si Fericita alaturi de cei dragi !!!

Foto, Video, Nunta, Botez, Filmare, Poze, Germania, Heidelberg, Heilbronn, Karlsruhe, Wurzburg, Mannheim, Mainz, Wiesbaden, Ingolstadt, Nurnberg, Regensburg, Deggendorf, Passau, Stuttgart, Munchen, Ulm, Darmstadt, Frankfurt pe Main, Hochzeit, Hochzeits fotograf, Hochzeiten, Hochzeit Kameramann, Hochzeit Foto-Session, Foto Video Nunta, Fotograf, Cameraman, Nunta, Nunti, Botez, Poze, Dj Foto Video, Fotograf Nunta Nurnberg, Filmare Nunta Mannheim, Servicii Nunta,

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment