< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Nunta Andreea & Andrei - Dj Foto Video Fum Schela de Lumini

dj lumini fum dans nunta foto video timisoara 46 of 50O nunta minunata cu oameni minunati la restautrantul Royal din Lugoj. Andreea si Andrei au spus tare DA in 7 octombrie si au plecat impreuna pe cel mai lung drum,

drumul vietii. Dupa cel mai sigur da, a urmat o petrecere reusita la care au participat peste 130 de invitati, care au dansat si cantat pana la orele diminetii. Mirii au ales serviciile noastre pentru cel mai important eveniment din viata lor. Pachet Full Options de la Dj Eveniment care contine: Dj, Schela de Lumini, Fum Dansul Mirilor  si pachetul Foto&Video. Cum s-au distrat Mirii, Nasii si Nuntasii ? Vedeti mai jos in pozele si filmuletele postate.

Casa de Piatra si Fericire in Exces ! din parte echipei Dj Foto & Video Eveniment

 

poze, filmare, cameraman, fotograf, dj de nunta, lumini pentru nunta, sonorizare, dj botez, fum greu, ghetata carbonica, gheata in pahare, party wedding, austria, germania, lugoj, timisoara, resita, foto video,schela de lumini, filmare drona, drona nunta,

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment