< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

OFERTA si PACHETE ALBUME FOTO NUNTA sau BOTEZ

pachet4Pachete Albume Foto Digitale Nunta sau Botez. Povestea ta e importantă pentru noi. Ca într-un film de lung metraj, imaginile tale așezate pe hârtia sau carton foto sunt pozitionate meticulos într-o ordine pentru a fi contemplate de către privitor și transmit emoțiile pe care le-ai trăit în acel moment magic, apăsarea obturatorului. Preturile la albume sau seturi de albume variaza intre 100 – 950 lei in functie de dimensiuni, tip coperta si numarul de pagini, grafica fiind

inclusa daca fotografiile sunt realizate de noi, insa putem realiza albume si cu fotografiile dvs. Pentru o oferta concreta va rugam sa ne transmiteti cat mai multe detalii, iar noi vom raspunde cererii dvs. in cel mai scurt timp.

Mai jos gasiti ofertele noastre de preturi pentru afbume foto digitale si seturi de albume pentru Nunta sau Botez

OFERTA ALBUME FOTO Nunta sau Botez 1

OFERTA ALBUME FOTO Nunta sau Botez 2

Preturile pentru pachetele foto-video nunta sau foto nunta pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat
 

albume foto, albume nunta, album, oferta, albume, nunta, botez, set album nunta, album poze, album digital, album foto nunta, album foto nunti, imagini, poze nunta, albume foto, albume mire, albume mireasa, albume miri, albume mirese, albume poze nunti, poze miri, poze mire, poze mireasa, poze mirese, fotografii nunti, fotografii nunta, albume fotocarte, photobook, albume nunti, albume nunta, albume digitale, albume photo, albume, nunta, nunti, fotocarte, fotobook, personalizate, album de nunta clasic, album de nunta elegant, album de nunta lux, albume pentru nunti, albume pentru botezuri, albume personalizate, 

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment