< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Servicii Profesionale, Foto-Video pentru Nunta sau Botez

Foto video nunta timisoara lugoj germania austriaServiciile prestate de catre echipa noastra sunt axate in principal in jurul evenimentelor importante din viata clientilor nostrii, Nunta sau Botez. Fotografiile si filmul evenimentului (fie el in format SD, HD sau in ultima vreme din ce in ce mai des in format FULL HD) raman poate singura amintire a nuntii voastre, iar alegerea fotografului si a cameramanului este esentiala in acest sens. Pasiunea noastra pentru arta fotografica si cinematografica, face ca materialul nuntii voastre sa va rascoleasca gandurile si sentimentele candva traite. Va puteti convinge de acest lucru vizionand o parte din

materialele noastre de prezentare de mai jos.

Vom detalia in continuare etapele colaborarii noastre.

Foto video nunta botez germania austria4Inainte de nunta va vom ajuta in alegerea pachetului de servicii foto & video care vi se potriveste cel mai bine. Este momentul sa discutam despre voi si cum vreti sa va organizati propria nunta. Ar fi indicat sa programam o alta intalnire, cu o saptamana sau doua inainte de nunta in care vom detalia cursul evenimentelor.

Pe tot parcursul desfasurarii evenimentului va vor fi alaturi un fotograf si un cameraman cu experienta in evenimente nunta sau botez. Vor incerca surprinderea voastra si a tutror invitatilor pe tot parcursul desfasuratii evenimentului, aici incluzand si in cadrul unei sedinte foto ce va avea loc de obicei intre cununia religioasa si petrecere. Obiectivul nostru este de a imortaliza latura cea mai importanta a evenimentului, energia si emotia acelei zile, in imagini si fotografii memorabile. O zi de neuitat, zambete si lacrimi, bucuria unui moment unic ... sunt elemente pe care filmul si albumul nuntii voastre trebuie sa le cuprinda.

 

Pentru ca voi sa va bucurati de rezultate de cea mai buna calitate, dorim sa investim atat timp cat este necesar in procesarea ulterioara a materialului brut. Montajul si prelucrarea materialului dureaza in medie doua - trei saptamani in functie de complexitatea evenimentului.

Preturile pentru pachetele foto-video nunta sau foto nunta pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat
Dj Eveniment va ofera servicii de fotografiere, filmare si sonorizare pentru orice tip de evenimet de la nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, lansari de produse, evenimete mondene pana la petreceri de firma si cockteiluri. Oferim pachete complete de filmari HD, fotografii profesionale si sonorizari pentru orice tip de eveniment. Oferim servicii in: Timisoara, Lugoj, Buzias, Faget, Caransebes, Resita, Arad, Moldova Noua, Oravita, Germania, Austria. Folosim echipament foto, video si de sonorizare de ultima generatie oferind clientilor nostri cea mai buna calitate la pretul cel mai bun. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati site-ul nostru cu mare atentie sau ne puteti contacta pentru stabilirea unei intalniri sau discutii telefonice.

filmare nunta HD,filmari nunti, filmari nunti lugoj, filmari nunti timisoara, fotograf nunta, fotograf botez, timisoara, foto video lugoj, foto video timisoara, filmari nunta, filmari botez, dj eveniment, filmari evenimente, filmare nunta,poze nunta timisoara, filmari evenimente caransebes, cameraman nunta, fotograf  botez, fotograf nunta, fotograf eveniment, fillmare nunta, filmare botez, filmare caransebes, filmare timisoara, filmare nunta resita, filmare nunta arad, filmare nunta resita, germania, nurnberg, austria, viena,

Dj Nunta, Dj Botez, Dj Aniversare

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment