< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

PACHET 1 Lumini Ambientale, Prezidiu

lumini prezidiu nunta timisoaraDaca pana anii trecuti, salile folosite pentru evenimente gen nunti, botezuri sau evenimente private, erau dominate de aranjamente cu baloane si confeti, s-a evoluat catre utilizarea de lumini ambientale, arhitecturale, ce au calitatea de a transforma orice sala de eveniment intr-o locatie splendida, creand astfel o atmosfera placuta. Aceste lumini aduc nunta ta la viata, o imbraca, o completeaza iar impreuna cu florile, decoratiunile si locatia aleasa vor crea un spatiu de divertisment primitor si elegant. Secretul consta in tipul de iluminare, locul plasarii luminilor si scopul acestora in vederea consolidarii

si impulsionarii aspectelor deja frumoase ale nuntii tale.

Luminile ambientale, arhitecturale sau decorative sunt unul dintre acele elemente, alaturi de miros, temperatura si atingere, care subliminal influenteaza atmosfera evenimentului dvs.

Acest pachet este destinat evenimentelor unde se doreste crearea unei ambiante cat mai placute. Luminile se vor amplasa astfel incat sa ilumineze peretii locatiei precum si stalpii de sustinere, intrarea si alte elemente importante.
 
ped par lumini ambianta nutaPachetul de lumini pentru prezidiu contine :
- Sistem de lumini arhitecturale Lumini arhitecturale led par
- 5 spoturi de lumina – LED PAR 56
LED PAR 56 dispune de 183 de leduri de 10 mm RGBW de mare putere ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comanda externa. Proiectoarele, dispun de volante ce permit dirijarea fascicolului de lumina eliminand astfel posibilitatea ca oaspetii dvs. sa fie orbiti de lumina proiectoarelor. Se poate opta ca aceste lumini sa fie setate pe o singura culoare sau sa se schimbe la un interval de maxim 10 minute. In cazul in care doriti ca spoturile de lumini arhitecturale sa faca efecte de stroboscop sau sa fie schimbate in functie de momentele nuntii atunci este necesara prezenta unui luminist.
 
PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 450 lei
 
                                             Pachet FULL OPTIONS - Sonorizare – Lumini – Fum Greu Dans Miri - Artificii
 
In functie de necesitatile dumneavoastra tehnice va putem contura un pachet care sa contina aparatura, luminile, necesara realizarii evenimentului planuit. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
                 contacteaza ne
 
Tags:lumini decorative,ambianta,nunta, timisoara,schela lumini, schela lumini pret, lumini nunta, lumini disco, jocuri de lumini, lumini nunta, proiectii nunta, nunta timisoara, lumini nunti, lumini arhitecturale, moving head, schela de lumini, lumini la nunta, efecte lumini nuta, timisoara, resita, caransebes, lugoj, dj, sonorizare, gheata carbonica, fum dans miri, lumini ambientale, nunta, botez, decoratiuni cu lumini, iluminat decorative, lumini cort, inchirieri lumini, lumini nunta cort, lumini botez, inchirieri lumini nunta, decoratiuni cu lumini, lumini led, proiectoare nuta, timisoara, resita, caransebes, lugoj, dj, sonorizare, gheata carbonica, fum dans miri,

Dj Nunta, Dj Botez, Dj Aniversare

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Zane Ursitoare Botez

ursitoare botez timisoara lugoj zane resita caransebesDj Eveniment va pune la dispozitie doua trupe de zane ursitoare ce vor aduce legenda la petrecerea de botez a copilului dumneavoastra printr-un spectacol minunat, cu 3 personaje. Cele 3 zane bune ii vor ursi si ura de bine si belsug, atat bebelusului cat si parintilor si nasilor. Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment