< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

PACHET 3 Schela de Lumini / Timisoara / Resita / Caransebes / Lugoj

muzica dj resita nuntaAcest pachet este destinat evenimentelor (nunta, botez, majorate,petreceri de firma) unde se doreste crearea unei atmosfere placute pe ringul de dans prin intermediul luminilor disco si punerea in evidenta a artistilor sau a formatiei care asigura buna dispozitie. Daca la locatie exista un podium, schela de lumini se poate monta in fata sau in spatele acestuia. Avantajul dispunerii acestor lumini disco pe schela de lumini este acela ca atat artistii cat si persoanele participante la nunta sau botez, nu vor fi deranjate de jocurile de lumini. Proiectia luminilor se face de la inaltime nu de pe podea. Dj Eveniment va asigura la eveniment prezenta unui luminist , care prin intermediul unei comenzi controlata de calculator sau controller, va programa diferite jocuri de lumini in functie de momentele importante ale nuntii. La primirea invitatilor luminile vor avea miscari mai lente urmand odata cu inceperea programului de dans ca jocurile de lumini disco sa fie mai antrenante. Inginerul de lumini va colabora cu DJ-ul sau formatia pentru realizarea unor jocuri de lumini pe ritmurile muzicii. Luministul va controla culorile, modele de lumini, viteza, intensitatea si luminozitatea luminilor, creand astfel la o buna dispozitie pe ringul de dans pentru invitatii participanti la petrecere. Transportul, montajul si manevrarea echipamentelor de lumini sunt incluse in pret pentru evenimente ce au loc in Timisoara, Resita, Caransebes, Lugoj. Pentru evenimente ce au loc in tara, se percepe o taxa suplimentara de transport. 
schela de lumini unta timisoata resita herculane
Pachetul Schela de Lumini pentru Nunta sa Botez, contine :
- Sistem de lumini arhitecturale Lumini arhitecturale led par
- 4 spoturi de lumina – LED PAR 56 de mare putere ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comanda externa.
- 3 x Intelligent Lights – Moving Head Q Spot de 250 W (capete rotative)
Sunt lumini inteligente de mare intensitate luminoasace pot produce efecte de lumina complicate si foarte diverse ce pot fi programate cu comanda de lumini. Ca si efecte putem enumera: schimbari de culoare si de pozitie, proiectarea anumitor forme si rotirea lor, efect de flash, etc.

- 1 X laser, proiecteaza diferite forme, culori rosu si verde,

- 1X Masina de fum de tip Hazer este o masina de efecte similara cu masina de ceata si este conceputa pentru a produce nori de fum suspendati in aer. Masina functioneaza cu un lichid special ce miroase placut.

grila cu lumini inteligente

schela lumini nunta restaurant cort lugoj - 1 X Stroboscop cu putere de 1500W. Un accesoriu care nu trebuie sa lipsesca de la petrecerile tale.
Rata ajustabila a flash-urilor luminoase: 1-20 flash / secunda

- 1 X DMX controller, toate luminile sunt controlate si programate de un mixer de lumini programabile.

- 1 X Stroboscop

- Schela este alcatuita din :

- 2 Picioare extensibile – WORK LW 155 R – ce se pot inalta pana la 4.5 m. Incarcatura maxima pe care o pot suporta este de 150 de kg pe fiecare picior.
- Schela din aluminiu – ce se fixeaza pe cele 2 picioare si pe care se fixeaza dispozitivele de lumini. Lungimea maxima este de 5m.

PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 1350 lei

 
Optional se pot introduce in acest pachet mai multe LUMINI - Lasere, Instalatii de fum, Scanere, Moving-head-uri, Par-Led, Stroboscop, Fum Greu cu Gheata Carbonica, Artificii Vulcan de interior.
 
Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
 
 
                                         Discount de 15% pentru evenimentele programate cu 12 luni inante

                 contacteaza ne

Tags: scena lumini timisoara , efecte ambientale, proiector, Lumini, lumini prezidiu, lumini nunta, lumini ambientale, lumini sala, efecte lumini nunta, decoratiuni, lumini arhitecturale, pret lumini, decoratiuni, nunta, timisoara, lumini cort, inchirieri lumini, lumini nunta cort, lumini botez, inchirieri lumini nunta, decoratiuni cu lumini, lumini led, proiectoare nuta, timisoara, resita, caransebes, lugoj, dj, sonorizare, gheata carbonica, fum dans miri, personalizare, lumini restaurant,led par, proiectoare led nunta,schela lumini, gheata carbonica timisoara, lumini masa miri, lumini prezidiu, jocuri lumini nunta, schela lumini, nunta, botez, petreceri,

 

Dj Nunta, Dj Botez, Dj Aniversare

evenimente dj lugoj nunta timisoara dj botez sonorizareDj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Petreceri de firma, la un raport calitate/pretpret fara concurenta. Pentru oferta Click pe imagine.

Zane Ursitoare Botez

ursitoare botez timisoara lugoj zane resita caransebesDj Eveniment va pune la dispozitie doua trupe de zane ursitoare ce vor aduce legenda la petrecerea de botez a copilului dumneavoastra printr-un spectacol minunat, cu 3 personaje. Cele 3 zane bune ii vor ursi si ura de bine si belsug, atat bebelusului cat si parintilor si nasilor. Pentru oferta Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment