< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

PACHET 3 - Schela de Lumini Mare pentru NUNTA sau BOTEZ

schela de lumini nunta timisoaraSchela de lumini si jocurile de lumini folosite la evenimente precum NUNTA, BOTEZ, PETRECERE PRIVATA ajuta la reusita evenimentului si dau o nota de eleganta si stil fiecarui eveniment. PACHET 3  - Schela de Lumini Mare pentru NUNTA sau BOTEZ contine tot ce e necesar din punct de vedere al luminilor pentru un eveniment deosebit. Jocurile de lumini moderne denumite si „lumini inteligente” permit controlarea si programarea lor printr-un mixer de lumini. Acest lucru permite setarea, reglarea, luminilor in functie de momentele evenimentului. Spre exemplu in timpul servirii mesei luminile sunt programate pe un efect de ambianta fara miscari sau schimbari de culori bruste. In timpul dansului

acestea sunt setate astfel incat miscarea si schimbul de culori, forme proiectate de moving head-uri sau sacnnere sa se efectueze intr-un mod dinamic in ritmul muzicii.

PACHETUL 3 - Schela de Lumini Mare pentru NUNTA sau BOTEZ contine urmatoarele :

Schela de lumini de 6m lungime, compusa din 4 traverse. – schela profesionala din aluminiu Global Truss, se poate ridica pana la o inaltime de 5 m.

6 x Proiectoare LED – PAR 64;  4 x Moving Head 250W; 2 x Sacnner 250W;  2 x Scanner Led; 1 x Laser; 1 x Stroboscop de Mare Putere; 1 x Bara Led - Dynamic 4 Proiector; Masina de fum ceata;  1 x Comanda DMX pentru lumini;  1 x laptop pentru programare personalizata a programelor de lumini; montaj + demontaj; Operator lumini.

In functie de distanta unde se solicita serviciile se percepe taxa de transport.

PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 1850 lei

 

                                            PACHET 3 Dj Nuta / Dj Botez / Sonorizare Evenimente
 
In functie de necesitatile dumneavoastra tehnice va putem contura un pachet care sa contina aparatura, luminile, necesara realizarii evenimentului planuit. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
                 contacteaza ne

Tag: schela de lumini, schela de lumini nunta, schela de lumini botez, efecte lumini,fum dans miri, timisoara, arad, resita, caransebes, herculane, moldova noua, lugoj, oravita,germania, austria, dj, nunta, botez, wedding,

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Rochii Nunta, Botez pe BIG Mag

big mag magazin haine femei

Fii irezistibila cu noua colectie de rochii elegante. In oferta noastra regasesti rochii elegante pentru Nunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi! Pentru oferte si detalii intra oe www.big-mag.ro sau Click pe imagine.