< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

PACHET 2 - Schela de Lumini Medie pentru NUNTA sau BOTEZ

muzica nunta dj lumini resitaLumina intotdeauna a reprezentat un avantaj pentru participantii la un eveniment. De foarte multe ori acestia se simt incurajati sa mearga pe ringul de dans impreuna cu partenera, pentru ca acolo se creeaza o atmosfera calda, intima, perfecta pentru un dans de cuplu, ceea ce nu s-ar fi putut realiza doar cu lumina alba si statica oferita de restaurantul unde are loc evenimentul. Avem pregatite mai multe variante de schele de lumini, pentru toate gusturile si mai ales pentru toate buzunarele, special gandite pentru a putea fi amplasate in orice locatie. Va recomandam cu incredere un pachetul 2  de lumini pentru Nunta, Botez sau orice petrecere!

 PACHETUL 2 - Schela de Lumini Medie pentru NUNTA sau BOTEZ contine urmatoarele :

- 2 Picioare extensibile – WORK LW 155 R – ce se pot inalta pana la 4.5 m. Schela din aluminiu – ce se fixeaza pe cele 2 picioare si pe care se fixeaza dispozitivele de lumini. Lungimea maxima este de 4 m. Dotata cu 4 spoturi de lumina – LED PAR 56 de mare putere ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comanda externa. 4 xMoving Head Q Spot de 250 W (capete rotative). 2 x Scanner Led de putere. Sunt lumini inteligente de mare intensitate luminoasa ce pot produce efecte de lumina diverse culori si forme, pot fi programate cu comanda de lumini. Ca si efecte putem enumera: schimbari de culoare si de pozitie, proiectarea anumitor forme si rotirea lor, efect de flash, etc. 1 X laser, proiecteaza diferite forme, culori rosu si verde, 1X Masina de fum de tip Hazer este o masina de efecte similara cu masina de ceata si este conceputa pentru a produce nori de fum suspendati in aer. Masina functioneaza cu un lichid special ce miroase placut. 1 X Stroboscop cu putere de 1500W. Un accesoriu care nu trebuie sa lipsesca de la petrecerile tale.

In functie de distanta unde se solicita serviciile se percepe taxa de transport.

PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 1450 lei

Optional se pot introduce in acest pachet mai multe LUMINI - Lasere, Instalatii de fum, Scanere, Moving-head-uri, Par-Led, Stroboscop, Fum Greu cu Gheata Carbonica, Artificii Vulcan de interior.
 
Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
 
                                         Discount de 10% pentru evenimentele contractate cu 12 luni inante.
contacteaza ne

Tags:schela de lumini, schela de lumini nunta, schela de lumini botez, efecte lumini,fum dans miri,  timisoara, arad, resita, caransebes, herculane, moldova noua, lugoj, oravita,germania, austria, dj, nunta, botez, wedding,dj nunta, dj botez, gheata carbonica,

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Rochii Nunta, Botez pe BIG Mag

big mag magazin haine femei

Fii irezistibila cu noua colectie de rochii elegante. In oferta noastra regasesti rochii elegante pentru Nunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi! Pentru oferte si detalii intra oe www.big-mag.ro sau Click pe imagine.