< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Videoproiectie de Fotografii si Film la Nunta

Proiectii Video Poze Film Nunta Botez Timisoara LugojCu siguranta ca si voi doriti ca in ziua nuntii voastre sa le faceti o multime de surprize invitatilor vostri si sa le oferiti un cadru ambiental placut, original in care sa petreaca alaturi de voi. Pe langa toate decoratiunile si aranjamentele pentru nunta, muzica, momente artistice si asa mai departe, puteti atinge acest tel si cu ajutorul unui alt element respectiv cu o videoproiectie de fotografii si filmulete lanunta sau botez. Momentele in care alegeti proiectarea de fotografii sau filmulete

la nunta, felul si scopul lor raman o decizie numai a voastra. Scopul acestui efect vizual poate fi acela de a impartasi cu invitatii la nunta sau botez imaginile minunate realizate pana atunci si pentru a le arata cateva franturi din viata voastra pana in aceasta zi prin proiectia unor imagini din copilarie, de la intalnirile voastre, vacante si asa mai departe.

Momentele potrivite pentru proiectia de fotografii la nunta

In ce momente sa se proiecteze fotografiile? Si aici, sunt mai multe posibilitati. Daca nu doriti ca pe tot parcursul nuntii invitatii sa mai fie atenti si la altceva, puteti opta ca proiectia de fotografii la nunta sa aiba loc in momente special alese. La furatul miresei cand se negociaza, inaintea taierii tortului (ca un mic rezumat al zilei) sau inainte de primul dans al mirilor ori de ce nu, in timpul acestuia o video proiectie de fotografii va fi un element surpriza foarte bun.

Prin aceasta modalitate, video proiectie de fotografii la nunta, poti impartasi tuturor povestea ta de dragoste, instantanee, sau cele mai frumoase momente din viata mirilor de pana atunci. Astfel, le oferi invitatilor posibilitatea sa fie la curent cu momentele speciale si cu povestea vietilor voastre care astazi s-au unit. In plus, video proiectia de fotografii va crea o atmosfera speciala.

Pretul prezentului PACHET este 350 lei.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
 
Daca esti interesat de un pachet cu mai putine dotari Click AICI PACHET 1 Dj Nuta / Dj Botez / Sonorizare Evenimente
preturi nunta dj lugoj

Tags:videoproiectii, nunta, botez, proiector, ecran, videoproiector nunta, videoproiector botez, videoproiectii conferinte, proiector, ecran, poze, timisoara, resita, caransebes, lugoj, arad, herculane, proiector la nunta, proiector la botez, proiectie film nunta, proiectie live nunta,camera video, inchiriere peroiector,inchiriere ecran nunta,

Fum Greu cu Gheata Carbonica

 

fum nunta gheata carbonica lugojFumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Rochii Nunta, Botez pe BIG Mag

big mag magazin haine femei

Fii irezistibila cu noua colectie de rochii elegante. In oferta noastra regasesti rochii elegante pentru Nunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi! Pentru oferte si detalii intra oe www.big-mag.ro sau Click pe imagine.