< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Filmare si Videoproiectie pe Ecran mare de Poze & Filme la Nunta

Videoproiectie poze film nunta botez timisoara cransebes resitaEste o extraoptiune exclusiv pentru seara nuntii. Consta in instalarea unui videoproiector si a unui Laptop in incinta localului unde are loc petrecerea. Prin intermediul acestui videoproiector se poate vizualiza un videoclip realizat anterior zilei nuntii, sau se poate vizualiza in timp real ceea ce se petrece in sala prin intermediul camerei de filmat. Efectul este foarte puternic, avand rolul de animare a petrecerii.

Serviciu de filmare si videoproiectie cuprinde:

-alegerea fotografiilor

- scanarea fotografiilor vechi (albume de familie)

- realizarea unui videoclip din aceste fotografii sau filmulete

- difuzarea aestuia la deschiderea petrecererii

- filmarea si proiectia live pe ecran

- camera video si cameraman

- slideshow din fotografiile din ziua evenimentului

- montarea la locatie a unui videoproiector si al unui  

- ecran de proiectie cu diagonala de 2m, sau mai mare de pana la 4 m.

Pachet recomandat pentru sali de evenimente mari.

Pretul prezentului PACHET este 850 lei.
Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
 
Daca esti interesat de un pachet cu mai putine dotari Click AICI PACHET 1 Dj Nuta / Dj Botez / Sonorizare Evenimente
preturi nunta dj lugoj

Tags: filmare videoproiectie, nunta, botez, majorate, ecran mare, proiector, camera video, operator, cameraman, poze,proiectie nunta, proiector la nunta, proiector labotez, proiector botez, filmare live nunta, proiectie live, timisoara, resita, caransebes, lugoj, baile herculane, arad,

 

Fum Greu cu Gheata Carbonica

 

fum nunta gheata carbonica lugojFumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Rochii Nunta, Botez pe BIG Mag

big mag magazin haine femei

Fii irezistibila cu noua colectie de rochii elegante. In oferta noastra regasesti rochii elegante pentru Nunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi! Pentru oferte si detalii intra oe www.big-mag.ro sau Click pe imagine.