< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

Videoproiector pentru Botez cu Ecran de 2 m

Videoproiectie ecran poze film botez timisoara cransebes lugojIn ultimii ani aceste servicii auxiliare au prins contur si isi arata adevarata valoare. Spre exemplu un botez in care avem invitati din diferite cercuri cat si diferite locatii, oameni dragi noua care au facut cu bucurie un efort de a fi langa dumneavoastra in aceasta zi minunata. Desigur, nu sunt la curent cu toata evolutia sarcinii, nasterii si zambetului copilasului dumneavoastra. Cat de minunat este sa regasim aceste persoane, savurand un pahar si admirand pe un ecran mare, poze cu diferite momente

importante din viata dumneavoastra. Uneori se ragasesc printre pozele afisate, alaturi de prieteni, rude sau persoane dragi. Un superb filmulet ce ruleaza continuu, cu o grafica specifica evenimentului, ce va atrage atat priviri cat si zambete.

Va recomandam videoproiectie in cadrul evenimentului dumneavoastra, fie ca este vorba de botez, nunta sau eveniment privat pentru ca va uni oameni, va elimina bariera timpului si va darui zambete.

Serviciu de videoproiectie cuprinde:

-alegerea fotografiilor

- scanarea fotografiilor vechi (albume de familie)

- realizarea unui videoclip din aceste fotografii sau filmulete

- difuzarea aestuia la deschiderea petrecererii

- slideshow din fotografiile din ziua evenimentului

- montarea la locatie a unui videoproiector si al unui  

- ecran de proiectie cu diagonala de 2m.

Pretul prezentului PACHET este 350 lei.
Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
 
Daca esti interesat de un pachet cu mai putine dotari Click AICI PACHET 1 Dj Nuta / Dj Botez / Sonorizare Evenimente
preturi nunta dj lugoj

Tags: videoproiector botez,videoproiector nunta, ecran proiectie nunta, ecran proiectie botez, majorat, film proiectie,botez, nunta, majorat, inchiriere proiector, ecran mare, proiector nunta timisoara, proiector nunta resita,Proiectii video nunta,caransebes, resita, timisoara, lugoj, herculane, moldova noua, poze, film,

Fum Greu cu Gheata Carbonica

 

fum nunta gheata carbonica lugojFumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Rochii Nunta, Botez pe BIG Mag

big mag magazin haine femei

Fii irezistibila cu noua colectie de rochii elegante. In oferta noastra regasesti rochii elegante pentru Nunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi! Pentru oferte si detalii intra oe www.big-mag.ro sau Click pe imagine.