< >

Fum Greu - Gheata Carbonica

Gheata Carbonica in Pahare

Foto & Video, Nunta sau Botez

Ursitoare pentru Botez

Lumini Ambientale Nunta

Video Proiector Nunta sau Botez

Albume Foto Nunta & Botez

Dj Party Firma

Sonorizare Spectacole

Sonorizari Evenimente

FOTO-VIDEO Nunta sau Botez in Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes

Foto Video Nunta Botez Timisoara Lugoj Resita GermaniaServiciile prestate de catre echipa noastra sunt axate in principal in jurul evenimentelor importante din viata clientilor nostrii, Nunta sau Botez. Fotografiile si filmul evenimentului (fie el in format SD, HD sau Full HD) raman poate singura amintire a nuntii voastre sau a botezului, iar alegerea fotografului si a cameramanului este esentiala in acest sens.

Pasiunea noastra pentru arta fotografica si cinematografica, face ca materialul nuntii voastre sa va rascoleasca gandurile si sentimentele candva traite. Experienta echipelor noastre de peste 12 ani si seriozitatea, face ca firma noastra sa se situeze printre cele mai solicitate la nunti si botezuri in tara si strainatate. Va puteti convinge de acest lucru vizionand o parte din materialele noastre de prezentare de mai jos sau puteti accesa sectiunea Galerie. Pentru Oferte Foto-Video Nunta Click AICI. Pentru Oferte Foto-Video Botez Click AICI. Filmare cu Drona la Nunta Click AICI. Filmare cu Macara Video Click AICI. Programari, oferte si detalii la 0721153242 sau la sectiunea CONTACT din meniu.

Foto Video Nunta,Filmare Poze Botez,Poze Filmare Nunta,Timisoara, Resita,Arad,Caransebes,Lugoj,Moldova Noua,Arad,fotograf nunta,cameraman nunta,videograf,filmare nunta, filmare,foto video,foto video nunta,fillmare nunta,filmare drona,filmare macara, Germania,Nurnberg,Mannheim,Austria,Viena,

Filmare cu Drona la Nuntă

filmari cu dronaFilmari Aeriene cu Drona la Nunta si Evenimente. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Pentru oferta Click pe imagine.

Foto - Video Nunta sau Botez

filmari lugoj nunta foto timisoara

Servicii de filmare si fotografiere nunti, botezuri, majorate, conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte. Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti cu experienta de peste 10 ani , dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Pentru oferte si detalii apelati: 0721 153 242 si 0747 052 852 sau Click pe imagine.

Au vizitat pagina Dj Eveniment